Neotehnika

Poštovani kupci,

Neotehnika posluje više od 25 godina u sektoru trgovine obojenim metalima i bavi se trgovinom poluproizvoda od obojenih metala. Naš trgovački asortiman obuhvata: cevi, limove, šipke, profile od aluminijuma, bronze, bakra, mesinga, prohroma. Pored velikog iskustva u trgovini proizvodima od obojenih metala, svakim novim danom smo posvećeni u pružanju blagovremene usluge našim kupcima. Pored našeg matičnog sajta neotehnika.rs , na kom je predstavljen ceo naš asortiman trgovačke robe, odlučili smo da za svaku grupu proizvoda napravimo poseban sajt a kako bi našim kupcima olakšali komunikaciju i pružili lakše i brže informacije iz našeg prodajnog asortimana.

Sajt mesing?

Sajt mesing.co.rs je jedan od kompanijskih sajtova Neotehnike. Trudićemo se da na ovom sajtu sažmemo sve informacije koje se odnose na mesing i proizvode od mesinga sa kojima trgujemo. Da našim kupcima olakšamo pretragu proizvoda i pružimo kvalitetne informacije a kako bi Vam olakšali odluku i kupovinu proizvoda i poluproizvoda od mesinga za koje ste zainteresovani.

Šta možete očekivati od nas?

U ubrzanom vremenu u kojem živimo, svesni smo potrebe brzog odgovora našim kupcima. Pored redovnog radnog vremena , ovim sajtom ćemo našim kupcima omogućiti komunikaciju 24/7. Trudićemo se da na sve Vaše zahteve odgovorimo u što kraćem mogućem roku bez obzira na dan i vreme i pružiti povratnu informaciju i odgovor. Pored toga, od nas možete očekivati posvećenost u svakom segmentu poslovanja, od kontakta, pružanja informacija i adekvatne ponude i povoljne cene do brze i tačne isporuke robe na željenu adresu.